INTERIOR FALL FAVOURITES AND TRENDS 2017


 
Hösten är snart här och jag är mäkta sugen på den måste jag erkänna. Varför undrar kanske ni? Jo, jag älskar nämligen hösten för det är nu man börjar vara mer hemma igen och det är nu även alla mysiga middagar drar igång. Tack vare det får jag alltid ett stort sug av att bona om lite hemma och köpa nya saker till lägenheten eller kanske göra om något så som att måla om ett rum. Tycker hösten känns som en nystart vilket jag älskar och då känns det även passande att förnya hemmet lite. Här ovan har jag valt ut några pjäser som mer än gärna hade fått flytta hem till oss. Är ju som bekant kär i spegeln från Gubi men skulle inte heller tacka nej till resterande produkter så som golvlampan AJ från Louis Poulsen, tidningsstället från Curve, vasen från George Jensen, den krämvita ullmattan från Kasthall och drömfåtöljen Jetson från Dux.
 
Som ni vet genom att följa mig här gillar jag verkligen att inspireras av andras hem, av inrednings magasin samt av rådande trender just nu, men det jag gillar allra mest är att gå på känsla och gå min egen väg. Ett hem för mig ska vara personligt och något du själv har valt, och inte något du har valt bara för att det är inne eller hett just nu. Det är också därför jag verkligen gillar Svenssons i Lammhult så mycket och som jag är så glad över att jag ska samarbeta med i höst. Deras sortiment består av så mycket fina saker men framförallt av klassiker och ikonisk design som alltid känns relevanta. Jag älskar att blanda klassiskt med nytt och framförallt med fynd från auktioner, second hand butiker, loppisar eller med egendesignade möbler. På så sätt blir klassikerna som en bas du investerar i och de fynden du gör det som är mer föränderligt och som adderar just det där personliga som är så viktigt.
 
Den 7 september öppnar Svenssons i Lammhult äntligen upp sin nya butik i Sickla i Stockholm och presenterar i samband med det sitt nya butikskoncept där deras hundraåriga erfarenhet av ikonisk möbel- och inredningsdesign visas upp på ett helt nytt och inspirerande sätt. Så om du bor i Stockholm kan du besöka deras nya butik under hela invigningshelgen mellan den 7-10 september. På lördagen den 9 september kan du förutom att kika på den alldeles nya butiken även träffa mig på plats samt anlita mig (helt gratis såklart) som personal shopper och smakråd under dagen. Så kan vi tillsammans försöka hitta de bästa investeringarna till ditt hem i höst!
Förutom mig på plats kommer ni även bland annat hitta bästa Petra och Joanna! Tiderna som gäller är 12.00-15.00 och adressen du ska till är Sickla köpkvarter, Siroccogatan 5, Nacka.
 
Jag är så otroligt peppad på detta och hoppas verkligen att vi ses där den 9 september!