RECENTLY


Modeveckan förra veckan och ett stort projekt som avslutades sög verkligen musten ur mig. Därför kunde inte den här helgen passat bättre, där bilen styrdes mot det nyöppnade hotellet Steam i Västerås för kompishäng och Spa. Ni som följer mig på Instagram vet vad jag pratar om. Kommer självklart ett inlägg om vistelsen snart. Tänkte först bara visa vad som hänt den senaste tiden när det kommer till senast inköp och “vill ha”. Hehe.
 
Åker till Mallis om två veckor där fyra dagar är jobbrelaterat och helgen mer som semester. Ska bli så skönt! Längtar! Så när jag såg att Totême släppt en handduk i en av mina favoritfärger brunt kunde jag inte motstå att klicka hem den. Så den får åka med i väskan och kommer bli perfekt under resan. Sen är jag så faaaaarligt sugen på den här vägglampan från Serge Mouille. Hade varit helt perfekt i vårt kök eller i vårt vardagsrum. Och sist, älskade den gröna koppen mot den blekt rosa sammeten på Steam. Så fin färgkombination. Och så fina koppar!