VINTAGE AT STYLE BY MOUCHE


 
Om ni frågar mig finns det inget bättre när det kommer till inredning än att fynda saker men framförallt att hitta egna, unika, prylar som inte alla andra har. Jag älskar ju att mixa gammalt med nytt för att få till den rätta, och så gott som det går, unika stilen hemma. Som ni även vet har jag ju skrivit några gånger tidigare om Style by Mouche i Göteborg som jag sedan i början av denna månaden faktiskt kommer frilansa fyra dagar i månaden för som kreativ konsult! I min roll kommer jag bland annat hjälpa till med allt från inköp av inredning, styla lägenheten, ta in nya märken och gör om lägenheten samt utveckla Style by Mouche till ett ännu bättre koncept. Ska verkligen bli så kul att få sätta tänderna i något som jag redan idag tycker är kanon, men som ska bli ännu, ännu bättre. Så taggad!
 
Det som är mest peppande är att jag mest kommer att konsulta inom inredning för dem vilket är så kul eftersom mitt mål är att jobba med mode och inredning 50/50 av min tid. Det ska även bli så kul att få åka runt i Europa och köpa in inredning till deras nuvarande vintage del, för ni har väl inte missat den? Om ja, så måste ni klicka er in här och bland annat kika på det här snygga (som jag vill ha) borden, den här fina lampan, den här supersnygga bokhyllan i mässing, bordet och de här stolarna. Jag menar hur mycket fint?
 
Kommer såklart uppdaterar er med massa kul från resorna samt bilder på när jag gått in och stylat lägenheten, nya inköp som gjorts, trendspaningar med mera. Inlägg jag självklart hoppas på att ni kommer att gilla! Kommentera gärna om ni vill se något specifikt så ska jag försöka fixa det!

If you ask me, there’s nothing better when it comes to decorating than finding things, but above all finding your own unique interior pieces that not everyone else has. I love to mix old with new things to get the right unique style at home. As you know, I’ve written a few times earlier about Style by Mouche in Gothenburg, a store I really like. And I’m very happy to tell you that I will start freelancing for them as a creative consultant from the beginning of this month! So excited! In my role, I will, among other things, help with everything from the purchase of furnishings, the apartment, take in new brands and renovate the apartment and develop the Style by Mouche into an even better concept.
 
I’m so excited and i will of course let you tag along during this fun part time adventure.