4 x FALL TRENDS


Pic. Calvin Klein, Céline, Victoria Beckham, Saint Laurent.
 
Fyra trender som jag kommer haka på i höst är följande… 1. Vita skor. Sedan jag köpte mina vita slingbacks i New York i maj är jag som besatt. Älskar vita skor ihop med en helt svart outfit. Så snyggt! 2. Nerhasade boots! måste plocka fram mina svarta från Rodebjer som påminner om dessa ovan från Saint Laurent fast med en annan klack bara. 3. Skinn! Jag älskar skinnplagg och speciellt till lackat läder. Så kommer definitivt bli en favoritkombination i höst! 4. Plast! Jag vill så gärna hitta en fin, genomskinlig, regnjacka i plats att bära över trenchcoaten eller rocken. Ja för jackan från Calvin Klein här ovan kommer man direkt inte ha råd med (så briljant, en geni-jacka helt enkelt).

4 x fall trends I will wear. White shoes togheter with an all black outfit. Slouchy leather boots! Leather and patent leather combined and plastic! Please fall come fast!