ARM CHAIRS AND SOFAS


Black couch/B&B Italia, Brown couch/Flexform, Armchair/Cassina.
 
Alltså jag har fått hets på vår soffa hemma. Eller den är jättefin och så, och passade kanon i min förra lägenhet. Men gillar den inte alls i vår nya lägenhet. Den passar inte in i stilen. Vill så gärna ha en lite mer rund i formen och ni vet ju vilken sedan tidigare. Men rent praktiskt, och framförallt rent prismässigt, är en vit soffa absolut inte ultimat för oss som har hund. Men däremot en i mörkt skinn, där snackar vi praktiskt och snyggt. Eller? Haha.
 
Vill så gärna ha någon av sofforna ovan. I skinn med clean form och breda armstöd. Helst den bruna! Aa blir galen haha, det är så mycket som ska klaffa och så pissdyrt allt är. Sen hade jag så gärna velat investera i den fruktansvärt fina fåtöljen ovan i ljusblått från Cassina. Jaha jaha… dessa problem (skämt o sido).

3 x yeses! Or can you even bend yes haha? Well anyway, I really want a new couch for our home. It’s nothing wrong with the one we have, but I don’t like the colour and the style. It doesn’t fit the new apartment if you know what I mean. I love these two above and wouldn’t say no to any of them, and especially not together with the beautiful armchair from Cassina in baby blue. But, my good! How can everything be so expensive? Or I understand why, but I wish that were not the case.