NO PLANT, PLANT


Det här med görna fingrar eller gröna växter hemma för den delen är min bästa feature. Jag får inte till det och tröttnar efter 2 veckor om jag t.ex köpt en ny växt i någon grön färg. Ja eller vilken färg som helst för den delen. Jag vill ju väldigt gärna ha växter hemma, men gillar ju när de mest ser döda ut haha. Spökträd är ju en favoritväxt hos mig och även kaktusar som ser uttorkade och gråa ut. Har span på en just nu men den kostar saftiga 8 000 kr så måste nog fundera ex antal år till innan jag slår till. Tur att de lever länge haha. Man vill ju inte står där två veckor senare och tröttna liksom.
 
Älskar bilden ovan och kvisten, trädet, eller vad det nu än är i krukan. Precis sådär “dött” men ändå “levande” vill jag att det ska kännas. Ja när eller om det blir något så lovar jag att visa upp det här. Men håll inte andan, kan ta flera veckor, månader, ja säkert år tills jag bestämt mig… Sen gillar jag även krukan. Så fin att den bryts i vågorna där i mitten.

Todays interior inspiration when it comes to plats.