FAVOURITES


Rug/Fabula Living, Fåtölj/Fogia, Pall/Fogia, Lampa/Foscarini.

 
Förra helgen höll vi ju i vårt event ute i Sickla tillsammans med Svenssons i Lammhults och i deras nya butik. Ett stort tack till alla er som kom och superkul att få träffa er som kom fram och sa hej och bad om råd och tips. Så kul! Något annat som var väldigt kul och en positiv överraskning var att jag dessutom blev mäkta imponerad av butiken. Jag säger verkligen inte detta för att jag hade ett samarbete med Svenssons i Lammhult, utan för att jag genuint tycker det. Älskade att till exempel väggarna var målade i svart vilket gjorde att alla möblerna poppade på ett helt annat sätt och att den kändes välgenomtänkt, modern och inspirerande. Jag som ibland känner att jag sett allt hittade till och med två nya favoriter i butiken – pallen och lampan som ni ser här ovan.
 
Den där pallen från Fogia, fast i brunt skinn, var så fruktansvärt fin. Blev så otroligt sugen på att slå till där och då. Sen ska vi inte ens börja prata om lampan. Så retro-snygg men ändå så modern och snygg med den krämvita glasskärmen ihop med den genomskinliga glasfoten. Sen blev jag som på nytt förälskad i fåtöljen från Fogia i svart och i den krämvita mattan som var ännu bättre i verkligheten från Fabula Living.

Interior pieces on my mind!