CHLOÈ BY NATACHA RAMSAY-LEVI

ChloeSS18.jpg
Chloé SS18
 
Igår, eller om det var idag (minns inte haha) så kikade jag i alla fall på Instagram Stories där flera under modeveckan som pågor i Paris hade lagt upp klipp från Chloés SS18 visning.
 
Jag hade under tiden jag kollade helt glömt av att det bytt creative director och var oberoende av den vetskapen när jag blev mäkta imponerad och förvånad över hur snyggt allt var. Jag har alltid gillat Chloé som märke, men har aldrig känt att det är kläderna jag personligen vill ha på mig. Men så igår, eller idag, ja när det nu än var, kände jag direkt att jag vill ha allt. Så. Jävla. Snyggt. Man märker tydligt att Natacha Ramsay-Levi har gått bakom designern Nicolas Ghesquiere (creative director på Louis Vuitton) i siluetten men istället valt att gå åt det mer bohemiska hållet fast med en coolare finish.

I really love the new take on Chloé and what the new creative director Natacha Ramsay-Levi has added to the brand. The silhouette is just great and feels very modern and the colour combination as well.
 
You can really see that shes been working with one of my personal favourite designers for many years, Nicolas Ghesquiere befor this but that she has added her own bohemian yet edgy take on it!