STONE KITCHEN

Stenkok

Aaaa, jag är så sugen på att göra om hemma. Har kommit in i ett sådant mood. Köket vi har är jättefint, men ni vet när det inte är vi själva som har valt det, då känns det i alla fall inte för mig helt 100. Nu har vi bott i lägenheten i 6 månader och känt in stämningen. Och jag har känt sedan dag 1 att jag vill ha ett nytt. Tycker det här ovan var helt magiskt i form av materialval. Men vet inte riktigt hur det fungerar med stenluckor? Eller är det ens det? Ser ut så i alla fall. Måste undersöka saken. Om inte annat funderar vi på att byta ut våra gråa luckor vi har idag till dessa från Ikea. Tror det kan bli riktigt snyggt om det blir på rätt sätt om ni förstår vad jag menar. _

I’m in a mood of change right now. I want to change our kitchen and fell over heels for this style above. Love the stone!