ON INSTAGRAM

moodboard-Caroline.Sandstrom
@toteme, @styleheroine, @collagevintage, @darjabarannik, @sophiaroe & @cvcstones

Här är några av de senaste bilderna jag har sparat på Instagram i mapparna, “travel”, “inspiration”, “stairs” (ni vet ju min fäbless för det) och “inredning”. Älskar verkligen “Teddy” trenden på ytterplagg den här säsongen och framförallt att de är i fake fur. Den här från Totême är riktigt snygg men måste ändå erkänna att jag har en snäppet snyggare hängandes hemma från Stine Goya. Ni får såklart se den på snart.

Älskade verkligen Saint Laurents SS18 visning, här plåtad av Evangelie Smyrniotaki bakom kontot Style Heroine. Tycker den känns modernt rockig och chic och precis lagom sexig. Fast ändå supersexig haha. Min favoritfärg är ju blått i alla dess kulörer så när jag såg de här skorna från Miu Miu som Darja har lagt upp ramlade jag av stolen. Helt i min smak! En annan bild som fick mig att drömma bort var den här från Italien som Sara bakom Collage Vintage lagt upp. Magisk bild och ett ställe i Italien jag verkligen vill åka till som heter Monterosso al Mare.

Konst – en svår nöt att knäcka. Mest för att det är PISSdyrt såklart men också för att det är så svårt att hitta rätt. Men den här tavlan som Sopia Roe lagt upp målad av David Hockney 1982 hade jag ju såklart inte tackat nej till… Sist men inte minst den här underbara trappan som jag hittade inne på CVC Stones konto och som är skapad av De Brug van Vroenhoven. Rikigt fin trappa asså!

Here are some of the latest pictures I’ve saved on Instagram in my created folders, “travel”, “inspiration”, “stairs” (you know my crazy thing for it) and “interior”. I really do love the “Teddy” trend of outerwear this season. This one from Totême is really nice but I still have to admit that I’ve got a similar one hanging home from Stine Goya that I like one inch more. You will of course see it on soon.

I really loved Saint Laurent’s SS18 view, here captured by Evangelie Smyrniotaki behind the account Style Heroine. My favorite color is blue in all different shades so when I saw these shoes from Miu Miu that Darja posted a couple of days ago I fell off the chair. Absolutely in love and need them for sure! Another picture that got me carried away was this one from Italy as Sara behind Collage Vintage posted. Magic picture and a place in Italy I really want to go to called Monterosso al Mare.

Art – a hard nut to crack. Mostly because it is super expensive, of course, but also because it’s so hard to find the right one. But this painting, posted by Sopia Roe, painted by David Hockney in 1982, is of course something I would love to have at home… Last but not least this wonderful staircase that I found on CVC Stone’s account created by De Brug van Vroenhoven. So fierce!