AUTUMN ESSENTIALS

Dagmar-Isabel.Marant-Deitas
Tre plagg jag vill och ska försöka investera i höst är i dessa ovan (eller inte specifikt dessa för de har jag inte råd med men liknande helst). Vill ha en ny lackad skinnjacka som har det där speciella men som inte är för extrem. Den här från Dagmar till exempel är riktigt fin och hade varit perfekt. Jag äger väldigt mycket kostymbyxor men har faktiskt inte ett endaste par som blir smalare nedtill. Eller har mina favoriter i siden från Stella McCartney men vill ju ha ett par i ull som känns mer höst. De här från Isabel Marant är ju väldigt snygga och helt perfekta. Jag vill även köpa på mig lite mer fina toppar och framförallt i modellen med rundad axel att bära ihop med till exempel kostymbyxorna ovan. Den här från Deitas prickar in alla rätt och hade varit helt klockren.

Here are three items and styles I want and will try to invest in this fall. I want a new patent leather jacket that is not too extreme and this one from Dagmar, for example, is really nice and perfect. I own a lot of costume pants but I don’t actually have one pair that gets narrower at the bottom. Or I have my favorites from Stella McCartney but I want a pair in wool that feels more autumn and the ones above from Isabel Marant are perfectly perfect. I also want to buy some more nice tops and especially ones with rounded shoulders, and this one from Deitas has the right silouette I’m looking for.