SUBLIMAGE LA PROTECTION UV SPF 50

Chanel-Sublimage-Spf50
Chanel Sublimage La Protection UV Spf50.
 
I och med mitt tidigare jobb på olika magasin har jag testat ett otaligt många olika solskyddsfaktorer. Har gillat många men har aldrig hittat någon som är lika bra för mitt ansikte som denna. Vet att jag tipsat om den innan och känner att jag bara måste tipsa om den igen. Imorgon åker jag som nämnt igår till solen igen och då är den här alltid en självklar produkt i resväskan.

Because of my former job in the magazine world I’ve tried several sun protectors. I’ve liked many of them but no product has beaten this bad boy for my face from Chanel. It’s the perfect one for my skin type. Tomorrow I will go on a work trip to the sun once again and this sun protection is of course on top of my packing list.