AU REVOIR, FRANCE

Caroline-Sandstrom-St-Tropez-Cannes
Caroline-Sandstrom-St-Tropez-Cannes.2
 
Hemma från Frankrike igen. Jäkligt fin resa som bjudit på ont i magen av allt skratt, soool, en rejäl marinering av vin och mat, underbar och kul skönhet, bästa och nya vänner och massa, massa mer! Är även så glad att vi valde att stanna kvar tre dagar extra. Sådan lyx.
 
Såhär såg jag förresten ut häromdagen när vi styrde kosan mot Cannes. Älskar verkligen den här toppen ihop med kjolen. Sen har jag ju inte vågat berätta än för er men rååkade köpa något lite finare där. Kika in imorgon så kommer en update på vad… men ni som följer mig på Instagram (@carolinesandstrom_) kan nog redan nu gissa vad?

Home again from France. This trip was really so, so good and I’m so happy about it. This was my look the other day when we drove to Cannes. Totallt love this top with this skirt. And yes, btw, I have not have the time to tell you jet, but while in Cannes I bought something new.. If you check in here tomorrow I will show you what. But you who follow me on Instagram (@carolinesandstrom_) maybe already can guess?