FLOWERS

Blommor
Jag älskar ju blommor. Ja eller vem gör inte det egentligen? I alla fall, har alltid (ja eller nästan) blommor hemma och älskar att bygga upp små stilleben eller skapa större eller mindre blomsterarrangemang. Det som är kul är att jag sedan jag blev frilans även jobbar med att skapa arrangemang för kunder till olika event eller liknande. Här är två stycken jag till exempel skapade till ett presskontor inför deras pressdag de hade igår. Tycker det blev riktigt fina faktiskt!

I really love flowers! Or, who doesn’t? Well, I usually have flowers at home and I really love the feeling they create. And a really fun part since I became a freelancer is that I also do flower arrangements for clients for different events or similar. I’m really glad for that opportunity and here are actually two arrangements I created, for a press office and for their press day yesterday.