SAND AND GREY BLUE

Sandfarg-Inredning.Caroline.Sandstrom

Nu äntligen är det dags. Fasen vad vi har velat gällande vad vi ska ha för färger på väggarna här hemma. Tycker det är så svårt för vi gillar så mycket men vi har inte riktigt vetat vad vi ska landa i. Just nu är det vitt i alla övriga rum (kök, vardagsrum, extra rum) och mörkgrått, nästintill svart, i sovrummet och blått med en touch av grått (golv, tak och lister är målade i samma färg) i hallen samt vår “korridor” där alla våra garderober är.
 
Älskar verkligen den blåa färgen i hallen så den kommer få stanna kvar, men är inte alls nöjd med den gråa i sovrummet som bara var en quick fix när vi flyttade in eftersom de som bodde här innan hade samma färg fast något ljusare. Inget fel på färgen men den känns inte oss. Så här tror jag vi kommer måla en blå, kall färg med en touch av grått/grönt istället. Ja men likt bilderna nedan. Sen kommer det nog bli en sandfärgad nyans på väggarna i både extrarum, kök och vardagsrum men måste bara hitta rätt nyans. Det får absolut inte bli en åt det varma hållet så det känns gulbeigt, utan det måste kännas kallt och lite kalkigt. Älskar färgen på bilderna ovan men vill att tonen ska vara lite mer kall.
 
I helgen kommer vi provmåla lite olika färger i de olika rummen så får se vad vi landar i. Håller er såklart uppdaterade.
 
inredning-caroline-sandstrom