1 x NEW IN, 3 x WISHFUL THINKING

Frama.Cph-Bollo.Fogia.New.Balance.Caroline.Sandstromjpg
 
I helgen beställde vi äntligen hem fåtöljen “Bollo” från Fogia från Svenssons i Lammhult. Är så taggad! Vi har velat ha den länge, länge och kände att det var dags nu när vi precis bestämt oss för att köra ett ryck här hemma för att verkligen få i ordning på det sista (for now hehe). Ska bli så kul att få hem den om några veckor. Fogia hade dessutom 10% så man kan säga att vi tjänade nästa 2 000 kr. Alltid en vinnare!
 
Sen var jag precis inne på Framas hemsida. Blir galen. Vill verkligen ha det mesta därifrån. Hittade tavlan ovan med svart ram som verkligen är precis i min smak och den fina pallen med den vackra vasen på som också går helt i linje med vad jag gillar.
 
Sen, fått dille på brunt. Haha minns när vi var små och min mormor klädde sig helt monokromt i brunt (det var hennes absoluta favoritfärg) och vi moget gick och kallade henne bajskorvs-mormor. Det var tider det, haha. Men gillar verkligen brunt, och speciellt ihop med svart. Skulle nog aldrig klä mig helt monokromt som mormor (<3<3) men skulle gärna bära de här bruna skorna från New Balance ihop med svarta tighta jeans och en stor stickad tröja i brunt.

This weekend we finally ordered the “Bollo” chair from Fogia from Svenssons i Lammhult. So excited! We’ve wanted it for a long time, and felt it was time when we just decided to paint the walls and decorate the last bits home. Can’t wait for it to arrive in a couple of weeks.
 
Aa, I just made a visit to Frama’s website, becoming crazy there. I really want pretty much everything, always. Today I found this beautiful art piece above with the black frame and the nice stool with the beautiful vase on which also goes completely in line with what I like.
 
Then, I got something for brown and especially with black. My grandmothers favourite color. I love these shoes from New Balance and thinking about buying them. Perfect now when the fall is here to stay.