VICHY – WIN THE DAY

I samarbete med Vichy

 
Vichy-Mineral89-Caroline-Sandstrom-Win-The-Day.3
 
Tidiga mornar, sena nätter, stressiga dagar fyllda med jobb, träning som ska hinnas med och allt annat i livet där i mellan. Det är verkligen inte alltid lätt att jonglera vardagen och att hinna med allt som man vill hinna med. Men något som jag har lärt mig är att andas, låta saker ta sin tid och att ta en sak i taget. Det låter enkelt, men är i alla fall för mig svårt att anamma alltid. Men jag har blivit bättre.
 
Jag har dessutom efter jag blev sjukskriven för stress, och sen tagit mig ut det, lärt mig att mornar är superviktiga för mig. Onödig stress är det värsta jag vet, och det som stressar mig mest, så därför sätter jag mer än gärna klockan 1 timme för tidigt så jag slipper stressa. Klart som fasen jag är trött då, men hellre en kaffe framför nyhetsmorgon och en lugn promenad med Bråke jämfört med inget kaffe och en stressig promenad för att sen jäkta till jobbet. Den där extra timmen att sova är helt enkelt inte värt det för mig.
 
En lugn morgon gör även att jag får tid till att faktiskt ta hand om mig själv bättre. Har varit så dålig på det tidigare haha något som börjar märkas nu när man börjar närma sig 30… Jag älskar till exempel att boosta huden med fukt som gör att jag känner mig fräschare under dagen. Ju mer fukt desto bättre! Det är även därför jag gillar Vichys nya produkt “Vichy Minéral 89” och deras nya kampanj #wintheday som går ut på att boosta dig själv och vara vinnaren över din dag. Jag fick testa Minéral 89 för första gången när jag var i Frankrike med Vichy i våras och är hooked sedan dess. Allt med fukt välkomnas nämligen med öppna ärmar i mitt badrumsskåp och den här produkten är faktiskt en av bästa jag hittills har testat när det kommer till just en fuktboost.
 
Tidigare i somras spelade jag in en video nedan om hur min morgon ser ut på ett ungefär. Så den tycker jag ni ska spana in. Kommer även posta ett inlägg lite längre fram som mer utförlig förklarar hur produkten fungerar och vad den gör för min hy, så stay tuned.
 
Vichy-Mineral89-Caroline-Sandstrom-Win-The-Day.22
 

I samarbete med Vichy