ARTIST MAKE UP BRUSH VS CLARINS

Clarins-Ahlens

Två favoritprodukter som i kombination blir en match made in heaven! Är galen i den här concealern från Clarins. Använder bara den här och en från RMS Beauty. Inga andra håller måttet om ni frågar mig. Båda sitter på hela dagen och täcker precis lagom. Sen älskar jag min nya Artist Make Up borste från Åhléns. Att använda fingrarna i ansiktet är något jag försöker undvika och den här hjälper mig att lägga concealern utan ett endaste finger i det som är där och pillar rätt på krämen. Ja men jag sa ju det – en match made in heaven.

Here are two favourite products and especially together. A match made in heaven. This concealer from Clarins is the best and I only use this or the one from RMS Beauty. Then I try to keep my fingers away from my face as much as I can and this awesome Artist Make up Brush from Åhléns really helps me with that. When I use it I don’t need to put any fingers in my face to fix my concealer. Like I said, a match made in heaven!