3 x INTERIOR

Mats-Gustafson-2
Tre möbler/inredningsstilar jag inte kan få nog av…

Jag älskar verkligen rislampor, kan inte få nog, och undrar om jag kan addera en till hemma (vi har redan 4 stycken). Ja ni ser ju ovan bara hur fint det är. Vill ni kanske se ett inlägg med de jag redan har? Kan avslöja att två kommer från Isama Nouguchi, en av mina favorit skulptörer och inredningsarkitekter.
 
inredning_sovummet-
Funderar starkt på att bygga en vikvägg bakom sängen för att få in något kul där. Är inte jätte mycket för “klassiska sänggavlar” nämligen. Har skrivit om detta innan men tyckte det var värt att nämna en gång till haha. En i mörkt trä hade ju varit riktigt snyggt med silver gångjärn.
 
Massproductons_juni18_0114
Massproductions… älskar märket och deras design och tycker soffan, dagbädden och fåtöljen här ovan är så fina. Soffan påminner ju om den jag alltid suktat efter från Jean Royère, men har en betydligt “billigare” prislapp. Kanske den fast i någon mulvadsbrun sammet hade varit fint hos oss. Om det ens finns! Får undersöka!