WORK FOR STYLE BY MOUCHE

Blommor-Florist-Caroline-Sandstrom
Var nere i Göteborg och gjorde ett kul inredningsuppdrag för Style by Mouche i söndags och igår. Jobbet är inför en vernissage de har nu på torsdag den 2 november tillsammans med fotografen Joakim Blomqvist. Vi har målat om, jag har byggt tre piedestaler (de ni skymtar under blommorna), vi har inrett lägenheten på ett helt annat sätt gentemot stilen de brukar ha och massa, massa mer. Så fort jag får bilder från fotografen lägger jag upp några här för tror ni kan komma att gilla det. Sen älskar jag när kunder även vill addera in blommor i uppdraget. Har ju gått och blivit lite min grej verkar det som de senaste veckorna och här är två av sex stycken jag gjorde till dem inför vernissagen. Älskar verkligen den till höger! Så kul att få vara kreativ med blommor och matcha kundens färgval samt önskad estetik. Blir lite som ett blomkonstverk. Är även väldigt tacksam över att jag får jobba med blommor, inredning och kläder som är mina största intressen när det kommer till att vara kreativ.

Did some flower arrangements for Style by Mouche for their coming screening with the photographer Joakim Blomqvist. Here are two of six that I did and I totally love the one to the right.