BASIC NEEDS

Eytys-New-Balance-Celine-Sammetssoffa

Basic needs som hade behövts i min vardag just nu. Jag behöver ett par svarta sneakers. Jag har nästan bara vita eller någon färg och tycker många ändå inte är så snygga. De här från New Balance är ju toppen om ni frågar mig och hade passat perfekt! Sen vill jag verkligen ha ett par raka kostymbyxor… de på bilden ovan i svart vitt är från Céline och de är såklart perfekta. Måste jaga något liknande. Sen till soffan. Soffan vi har just nu är den ovan, fast med ett grått linnetyg. Älskar fortfarande soffan eftersom den är så skön, och djup, men är så trött på klädseln. Såg däremot att de precis fått in nya klädslar i sammet där den här färgen föll mig direkt i smaken. Kanske måste klicka hem och testa, för jäkla vad en färg eller ett annat material kan göra mycket! Sist men inte minst behöver jag ett par rejäla skor som också måste vara bekväma, och juste – snygga. Går ju med Bråke till, under och från jobbet nästan varje dag och då vill man ju känna sig praktisk och snygg. De här från Eytys kvalar in på ett “måste köp”-listan men ska bara testa om de är bekväma först.

Basic needs that I want tight now. Black sneakers from New Balance. Straight suite pants, preferable the ones above from Céline. A new suite in velvet for my couch and last bur not least a pair of nice and comfortable boots to face the winter in.