RÅNÄS SLOTT MED RICHARD JUHLIN

Ranas-Slott-richard-juhlinRanas-Slott-richard-juhlin.BalenciagaRanas-Slott-richard-juhlin.BlattRanas-Slott-richard-juhlin-Chanel Gabrielle

Här kommer fyra bilder från gårdagen. Igår vid 12-tiden tog jag tillsammans med massa andra brudar nämligen bilarna ut till Rånäs slott där event med Richard Juhlin stod på agendan. Dagen bjöd på bastubad, bubbelbad och havsbad, afternoon tea med tillhörande alkoholfritt mousserande vin i handen från Richard Juhin, supergoda, även de alkoholfria, drinkar där basen också såklart var gjord av det goda mousserande vinet, en megagod 4-rätters middag, galet vackra miljöer och en jäkla massa skratt. Tack för de här 24-timmarna!

Here are four snapshots from yesterday when Richard Juhlin invited us to Rånäs Slott for a great day and evening. Thank you for great 24-hours!