HALLBORD – DIY

ATRIUM-METEORITE-p_1600x

Vi hade behövt ett hallbord precis när man kommer in i lägenheten. Ett ställe att lägga nycklar, hundgodis, solglasögon etc på. Problemet är bara att bordet behöver måttbeställas. För vår igång är liksom som en fyrkant med fyra öppningar åt olika håll. Så är klurigt. Tycker det här bordet designat av Roberto Togno är så fint. Tyvärr får inte det plats så tänker att man kan göra något liknande, själv, fast med MDF-skivor som man sedan målar in och patinerar. Gjorde en piedestal hem till oss häromdagen som jag målade in i en kalkfärg och som jag tyckte blev så bra. Så tänker att man kan göra något liknande här. Ja, vi får se! Kommentera gärna om ni förresten vill se hur piedestalen ser ut? Eller om ni vill ha mer DIY-guider?

We are in need of a hallway table in our entrance. A place to put keys, dog candy, sunglasses among other things on. I love this table design by Roberto Togno. Just perfect. Unfortunately, it doesn’t fit so I’m thinking about doing something similar but with MDF wood. I made a pedestal for our home in MDF the other week which I painted in a calcareous color and I thought of a similar style for the table. Well, we’ll see! Please comment if you want to see how the pedestal looks like? Or if you maybe want more DIY guides? Because I do a lot of them.