WINTER SAVIOURS

Artilleriet.Byredo.Mango.Acne.Studios.Caroline.Sandstrom
Två jackor, en väska, massa inredning och ett par skor jag gärna skulle mysa i vinter med.
 
Den perfekta dunjackan kommer från Acne Studios (såklart), den äckligt snygga vita kortare och oversizade yllerocken från Mango, “jag dör” väskan från Byredo, de underbara och perfekta “gå ut med Bråke” skorna med fluff i från & Other Stories (här måste det bli ett köp) och sen all inredning ur Artilleriets senaste inspiratinsplåtning du hittar här där båda fåtöljerna, soffbordet och lampan med frostade glaskulor får mig att dregla. Hade för övrigt den ljusbruna sammetsfåtöljen på nedersta bilden från Massproductions på en plåtning härom månaden och kan störigt berätta att den inte bara är snygg, utan även så skön. Får ju en att bara vilja ha den ännu mer!

Two jackets, one bag, one pair of shoes and a lot of interior I wouldn’t say no to this winter. I love the down jacket från Acne Studios and then I would love to have the perfect white, a bit oversized coat in cream white from Mango in my closet. Byredo just launched their new bag collection and I can’t get enough of this one in patent leather. And last but not least the shoes I need for my walks with Bråke from & Other Stories and almost all the interior above from Artilleriets latest inspirations editorial you find here.