DIY – PIEDESTAL

DSCF0204
Här kommer en bild på piedestalen jag byggde i förra veckan. Just nu står den i vårt kök i ett av hörnen med en vas på med långa, nästintill vassliknande strån i, men det som är så nice med den är att den är enkel att flytta runt och enkel att pimpa med olika stilleben. Det syns tyvärr inte jättetydligt i bilden, men den är målad i en kalkfärg som gör att den får ett “flammigare” och mer levande intryck vilket jag älskar. Känns nästan som en betongkloss i verkligheten. Så fort jag gör en till så återkommer jag med en DIY-guide för jag fotade tyvärr inte stegen när jag gjorde denna.

Here is a picture of the pedestal I built last week. Right now it’s in our kitchen in one of the corners with a vase on filled of long reeds, but the beauty is that it’s easy to move around and easy to decorate with different still lifes. It’s not to clear in the picture, but it is painted in a chalk color that makes it more vibrant. It feels almost like a concrete block in reality. As soon as I do one more, I will get back to you with a DIY guide.