STENKÖK

arkitektkok-jonas-lindvall-marmorkoket
 
Minns ni det här stenköket i carreramarmor ovan från Ballingslöv som presenterades för något år sedan? Det gör i alla fall jag! Skulle aldrig glömma det haha. Man orkar ju liksom inte med hur snyggt det är!! Köket var och är iaf ett designkoncept som Ballingslöv gjorde tillsammans med designern och arkitekten Jonas Lindvall och nu har de släppt och adderat två nya konceptuella kök i samarbetet. Ja tack!
 
Båda köken är helt täckta i 6mm tjock marmor där det ena är grönt och döpt till Turtle Green och det andra rött och döpt till Sequoia. Så galet stilfulla och snygga! Eftersom det är konceptuella kök som endast är tillverkade för ren och skär inspiration så går de inte att köpa. Men det är lite skit samma om ni frågar mig för jag inspireras gärna av något som är så snyggt. Enda problemet här är ju bara att man inte direkt känner mindre sug för ett kök i sten…
Ballingslöv-marmorkök-grön9
Ballingslöv-marmorkök-grön10
Ballingslöv-marmorkök-rött6