JAPANSK INREDNING

Isama.Nouguchi.Caroline.Sandström
Isama.Nouguchi.Caroline.Sandström.2
Isama.Nouguchi.Caroline.Sandström.1
Isama.Nouguchi.Caroline.Sandström.3
Om några veckor ska jag styla och plåta en 7-sidor lång inredningseditorial för magasinet Nya Rum. Temat är japanska inredningsinfluenser och ni förstår säkert hur nice jag tycker det är. Det är ju den, av alla olika stilar som finns, som ligger mig varmast om hjärtat. Just nu letar jag inspiration till jobbet och hittade bland annat de här bilderna ovan från min egna kamera när jag och killen tog oss över till Queens i New York i våras och besökte Isama Nouguchis museum.

I’m styling a new interior editorial with the team Japanese interior design in a couple of weeks. And as you who follow me here know, this is my absolute favourite interior style and I’m so excited about this job for the interior magazine Nya Rum. Right now I’m collecting inspiration for it and earlier today I found these images on my own camera and from our visit to Queens and the Isama Nouguchi museum over there last spring. I mean, how can you not love everything about this?