MINÉRAL 89

I samarbete med Vichy

Namnlost-3
Trots att den här produkten ändå är dryg är jag nu inne på min tredje flaska, som också den håller på att ta slut som ni ser… men faktiskt, så är det så att jag använder den här produkten varje dag, dag som kväll, och älskar vad den gör för min hy. Jag är så glad över att jag verkligen gillar den eftersom jag ju har ett samarbete med Vichy, och eftersom det blir så mycket roligare att recensera den då.

Jag som har varit väldigt trött och grå i hyn ett bra tag på grund av stress och dåliga matvanor känner en stor skillnad sedan jag började använda Minéral 89 i april. Mycket beror nog på att jag har stressat ner brutalt, att jag äter bättre och att jag är ute och går minst 2 timmar med Bråke varje dag, men jag känner även en stor skillnad när det kommer till fylligheten och lystern i min hy, något som jag bland annat tror Minéral 89 ligger bakom. Bilderna nedan tog jag idag och här bär jag bara mascara. Har alltså inget smink på huden. Klart man ser lite skavanker här och där som synliga porer med mera men vem fasen har inte det. Det jag vill komma till är att jag ser en lyster som jag saknat. Älskar att man ser att hyn mår bra, vilket gör mig glad och mitt självförtroende bättre. Jag försöker gå så mycket jag bara kan utan smink på min hy och då tackar jag just produkter som denna eftersom det gör det så mycket enklare att tycka om sin hy helt naturell. Minéral 89 innehåller bland annat två huvudingredienser, thermalsktvatten från Vichy och hyaluronsyra, som hjälper din hy att stå emot yttre påverkningar och för mig är det helt enkelt min dagliga booster för att stärka huden.

Blir du också sugen på att testa den här boostern tycker jag du ska gå in och beställa ett gratisprov via den HÄR länken. Här kan du även läsa mer om produkten samt om resterande ingredienser i den. Det som jag gillar är att den fungerar till alla hudtyper inklusive känslig hy vilket jag kan gå i god för eftersom jag själv går under den kategorin.

Vichy

I samarbete med Vichy