SHADES OF BLUE

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Celine.Sonia.Rykiel.MarcoDeVincenzo

Time flies som man brukar säga. Fattar inte att det går så fort hela tiden! Jaja, här är iaf tre saker jag är riktigt sugen på. En fejk fur som är tvåfärgad i brunt och gråblått. Den här från Céline är ju galet fin, dock inte i fejk fur. Älskar lackade trenchcoats och älskar ju blått. Så den här från Sonia Rykiels PS18 kollektion ligger högt i kurs. Så snygg. Hade varit helt magisk med de här skorna. Sen har jag fått dille på glittriga skor. Så perfekt att ha till olika middagar. Dessa från Marco De Vincenzo är on point. Däremot vill jag ha modellen med lägre klack. De är nämligen ännu snyggare och bekvämare såklart.

Time flies as you usually say. Well, well here are three things I’m really crazy about. A fake fur that is two-colored in brown and gray-blue. This one from Céline is really nice, but unfortunately not a fake fur. I love patent trenchcoats and the colour blue. And this one from Sonia Rykiels PS18 collection is on point. Last I love these glitter shoes from Marco De Vincenzo. They are so perfect to wear for different dinners styled with light denims and a simple white t-shirt for example.