IN MY INSPIRATION FOLDER

Inspiration

Jag är ju absolut inte ensam om att ha en inspirationsmapp på datorn men älskar det faktum att just min har varit med mig i jag vet inte hur många år. Har runt 6 000 väl utvalda bilder i den och jag går som oftast in när jag letar inspiration till kommande jobb eller när jag behöver inspiration till hur jag själv t.ex ska klä mig, eller styla mitt hem.

Idag klickade jag mig in i den för att leta efter intressanta inredningsvinklar till ett kommande jobb, men i och med att den är sådär härligt blandad på allt så hittade jag även de här fyra bilderna som fick mig att tänka på ytliga saker som att: 1, varför köpte jag aldrig de där Céline sandalerna i våras i New York? 2, lackbyxorna från Tibis AW17 kollektion skapar fortfarande ett begär hos mig. 3, älskar fortfarande den här bilden med det rosa/vita golvet från Hermés FW12 kampanj. 4, kanske borde klippa min lugg kort igen?

I’m definitely not alone in having an inspirational folder on my computer but I love the fact that just mine has been with me, I don’t know for how many years. I have around 6,000 well-chosen pictures in it and I usually open it for inspiration for future jobs or when I need inspiration on how to dress myself, or style my home.

Today, I opened it to look for interesting angles for an upcoming interior job, but because it’s so mixed on everything, I also found these four pictures that made me think of superficial things like: 1 , why didn’t I buy the black and white sandals from Céline this spring in New York? 2, the patent pants from Tibis AW17 collection still create a desire for me. 3, I still love this picture with the pink/white tile floor from Hermés FW12 campaign. 4, maybe I should cut my fringe a little bit shorter?