FRIDAY

Caroline.Sandstrom.Stine.Goya.New Balance.Chanel

Såhär såg jag ut i fredags när det inte låg snö på marken och när jag var så jäkla övertaggad på helg! Min helg var så perfekt på alla sätt och vis och är så tacksam över den att jag känner av energin även idag. Helt plötsligt inser man vissa saker i livet, vad som är viktigt till exempel, och den här helgen gav mig inte bara efterlängtat familjehäng med min bror som jag alltid saknar och mina kusiner, utan den gav mig även den där reality check som behövs lite då och då och som är så viktig. Känner ni igen er? Så tack för den här helgen min fina, fina släkt och tack för peppen inför en rolig vecka fylld på massa roliga inredningsuppdrag!

Sen till något helt annat. Älskar mina nya skor från New Balance. Riktigt opraktiskt färg nu haha men skit samma. Får ha dem på kontoret. Har i alla fall helt kärat ner mig på nytt i märket. Tycker de gör några utav de snyggaste sneakerserna just nu! Är så sugen på ett par New Balance 991:or och hade inte tackat nej till dessa. Så snygga!

My look this friday wearing new favourite sneakers from New Balance, faux fur coat from Stine Goya, jeans from Zara and bag from Chanel