MONDAY MOOD

NewBalance.The.Edit.Le.Labo.Auktionstipset

Velourtrikå är ju inte jättesexigt men just på den här stolen, döpt till “Etcetera” skapad av Jan Ekselius blir det det. Ja alltså sexigt. Eller kanske snarer snyggt. Älskar iaf de här fåtöljerna som jag inte vann under en auktion i förra veckan. Nästa gång!

Jag “samlar” ju på kavajer. Har egentligen för många. Men alla fyller faktiskt sin egen funktion. Och trots att jag har så många hade den här skräddade perfekta kavajen från Rejina Pyo i linne faktiskt fyllt ett hål. Jag saknar nämligen just en som är lite mer feminimt skräddad men som samtidigt är något maskulin på och lite smått oversized.

Som jag nämde i mitt tidigare inlägg står ett par New Balance 991:or på önskelistan och älskar dessa i den här färgsättningen.

Le Labo har ju öppnat upp i Stockholm och jag missade deras butiksevent i förra veckan. Men ska försöka att dra dit i veckan istället för är sugen på att testa den här duschtvålen som ska vara “helt magsik” enligt beautyproffsen.

Sist men inte minst så är jag fortfarande lika besatt av lack och älskar de här bilderna som jag hittade på Petras blogg från en editorial i Net-a-Porters digitala magasin The Edit.

Monday Mood. New Balance 991, patent leather, the “etcetera” armhairs by Jan Ekselius, blazer perfection by Rejina Pyo an a shower gel must have by Le Labo according to the beauty pros.