BEAUTY HEROES

La.Mer.Aesop.Byredo.xx

Fyra favoritprodukter för ansikte, hår och händer som jag använder varje dag i princip.

Älskar verkligen den här dagkrämen från La Mer som är så mjuk och len och god på alla sätt och vis. Är även glad att den fungerar till min hy då jag är extremt känslig.

Är återigen besatt av något och den här gången är det av den här Anti-Frizz krämen från Garrett Markenson som hjälper mitt annars lockiga hår (yes jag plattar det) att hålla sig på plats och inte frizza till sig så mycket. Har testat många, många olika liknande produkter men ingen, nej ingen slår denna!

Aesops “Fabulous Face Cleanser” kommer alltid vara min trogna tjänare inom ansiktsrengörning. Den enda varianten som faktiskt fungerar för mig! Så skonsam, får bort smuts, är snygg, och doftar magiskt. Rekommenderas starkt!

Sist men inte minst kommer handkrämernas Rolls-Royce från Byredo i doften “Rose”. Så jäkla go och återfuktande för mina vintertorra händer. Sen brukar jag faktikst göra så att jag även smörjer in benen med den. Helt perfekt nu när även de är vintertorra (så sexigt det låter med vintertorra ben ändå haha).

My everyday beauty must-haves and heroes. My absolut favourit day cream from La Mer, the facial cleanser must have that been with me for over 7 years from Aesop, the one and only (trust me I’ve tried a lot of them but no one works like this one) Anti-Frizz cream from Garrett Markenson and the best hand lotion you can get from Byredo.