EVERYDAY JEWELLERY

Swarowski.Engelbert.Caroline.SandstromSwarowski.Engelbert.Caroline.Sandstrom2
Jag älskar vardagssmycken som man bär varje dag och som på något sätt blir en del av dig, precis som halsbanden ovan. Jag tar aldrig av mig dem och älskar kombinationen. Sen är det alltid kul med smycken som många frågar var de är ifrån och att de syns men ändå inte tar för sig.

Guldhalsbandet med de små cirklarna kommer från Swarowskis och det som är så fint med det är att man kan vända på det. Så på den här sidan är det helt i guld och andra sidan klädd med massa olika färgglada stenar. Superfint! Sen älskar jag mitt andra halsband som kommer från Engelbert där diamant “B:et” står för vår hund Bråke såklart. Skriften som är inskriven i det runda myntet lyder även det “Bråke” och sen också “Goldie” bredvid som är ett av många smeknamn på min kille. Fint att bära med sig två varje dag som man älskar så mycket.

My everyday necklaces! The one with the small golden circles is from Swarowski and the other one from Engelbert.