FOR TONIGHT

Tibi.Toteme.The.Row

Trousers/Tibi. T-shirt/Totême. Bag/The Row.

Känner ni samma som mig att det ibland hade varit så mycket enklare att veta vad man skulle ha på sig om man hade mer pengar och kunde köpa vad man ville? Jag känner så ofta haha. Men sen helt ärligt, är ju charmen om ni frågar mig iaf mycket att man just inte har råd med allt.

Om jag däremot hade haft pengar just nu och plaggen ovan hade kunnat levereras på 2 timmar hem till mig hade jag gärna sett ut exakt såhär ikväll på en jobbmiddag jag ska på. Många kanske tycker svart är tråkigt men jag älskar just svart eftersom det snyggaste jag vet är att blanda olika material med varandra som i sin tur skapar det där extra. Som här till exempel där lack, siden och bomull mixas helt perfekt.

If I had this in my wardrobe I would defiantly wear this perfect mix of black fabrics for tonights work dinner.