LEVEL ZERO

Céline

De senaste två veckor har varit fyllda av olika fotograferingar så just nu känner jag att inspirationen ligger på ungefär nivå noll. Bara att jobba upp den nivån igen men det tar mig oftast en dag eller två att få igång kreativiteten. Så just nu sitter jag framför datorn och får noll gjort. Gillar inte ritkigt dagar som dessa då det känns som att man aldrig kommer få en bra idé igen hehe. Men ska snöra på mig kängorna och dra på en långprommenad med Bråke. Då brukar faktiskt det mesta lösa sig. Hade däremot inte tackat nej till skorna ovan från Célines Pre-spring 18 kollektion en anna dag. Älskar de nätta strapsen. Men men, återkommer helt enkelt lite senare och då med ny inspiration.

I had tons of work the last couple of weeks so my inspirations level is around zero at the moment. I hate days like this when you have nothing in your head. It is completly empty hehe. But I promise I will get back here this week with tons of nice content. So stay tuned! One thing I do know is that I really love these shoes from Célines Pre-Spring 18 collection. Rally like the thing straps!