PERFECT CUT

Celine.Trousers.Caroline.Sandstrom

Efter jobbet igår letade jag efter ett par raka lite längre kostymbyxor överallt. Men misslyckades helt. Eller snarare såhär. Det råder någon typ av kostymhets kring att byxorna ska vara kortare. Var överallt och ingen butik hade en modell som var både rak och lång. Blir så trött ibland på att alla alltid kör samma grej. Budget- som mellanlyxmärkena. I-lands problem, I know. Gick iaf in på Céline idag och scrollade runt och hittade inte helt otippat byxorna som jag letade efter igår som jag hade målat upp i huvudet där. Så otroligt snygga. Och precis det där extra som jag letade efter. Klassiska kostymbuxor med en tvist. Däremot ringde jag precis butiken här i Stockholm och tyvärr finns min storlek inte inne. Annars hade jag absolut köpt dem! Helt perfekta vardags- som festbrallor. Måste hitta dem på annat håll helt enkelt!

I’ve been looking for the perfect straight suite trousers for a while now. Yesterday I went through all the stores here in Stockholm with no result, until I visited Céline. I mean these trousers above are just too perfect. They have that perfect classic look with a twist and are perfect to wear both during the day as on more festive occasions. Unfortunately they didn’t have them in my size. Buhu! But I will try to find them somewhere else. Because I need to own them!