VESTIAIRE COLLECTIVE

Attico.Chanel.Celine.Balenciaga.Vestiaire.Collectivejpg

T-shirt/Balenciaga. Dress/Attico. Shoes/Céline. Necklace/Chanel.

Är ständigt inne på Vestiaire Collective, ett litet beroende jag har. Hehe. Men det är ju inte så konstigt när hemsidan är som en guldgruva. Här är till exempel fyra snygga pjäser som just nu ligger uppe på sidan. Vill klicka hem allt men efter förra veckans köp och ett annat jag precis gjorde på just Vestiare Collective (mer om det sen) gäller det att hålla i stålarna.

I’m constantly checking out Vestiaire Collective, a small addiction I have. Hehe. But it’s not my fault when the website is like a gold mine. Here are, for example, four pieces that I wouldn’t mind. But after last week’s purchase and another one I just did five minutes ago on Vestiare Collective (more about that later) I need to keep track of my money.