ON MY MIND

On.My.Mind.Caroline.Sandstrom.Toteme..Isabel.Marant.Etage.Projects.Christel-Thue-Cph.Serfati.Celine

Vinterresan i januari fortsätter att sätta sina spår i skallen. Räknar ner dagarna och spanar enbart efter semesterplagg att bära där online. Älskar ju min “Montauk” handduk från Totême i brunt, och blev så jäkla sugen på en i krämvitt. Däremot känns det ju väldigt onödigt med två stycken.

Fick äntligen tag på ballerinaskorna i svart från Céline. Har varit slut i butik länge och ute ur sortimentet på grund av nya färger men som tur var dök äntligen ett par sprillans nya upp på Vestiaire Collective igår så då bestämde jag mig för att klicka hem dem direkt. Älskar deras notification funktion som berättar när sådant du spanat på har kommit in.

Tycker den här taklampan från Astep designad av Gino Sarfatti är så jäkla snygg! Så fin att bara ha hängandes i ett hörn helt själv som ett litet konstverk eller ovanför ett runt matbord. Hade även varit snyggt att ha två hängandes i olika höjder över ett större matbord. En vinnarlampa helt enkelt!

Älskar, alltså älskar de här riktigt opraktiska besticken designade av Christel Thue! Designen är genialisk och jag älskar att skeden och gaffeln är böjda och kniven helt platt. Det skapar en väldigt fin och intressant balans.

Some things on my mind at the moment. Towel from Totême in cream white. My vacation in January. Black ballerina flats that I finally found (they been sold out for a lomg time now) on Vestiaire Collective. Can’t stop thinking about this beautiful lamp from Astep designed by Gino Sarfatti. And last, I’m obsessed with this cutlery set by Christel Thue. I mean!