FOR NEW YEAR

NewYear-Caroline-Sndstrom

Vad hände? En vecka flög förbi och jag inser att jag verkligen tog ledigt på riktigt. Så skönt! Hade ni en bra jul? Hoppas verkligen det fylld med massa kärlek och familj.

Tycker det är lika tråkigt varje år när julen är över, men känner även nu att det börjar klia lite smått i kroppen. Ska bli skönt med några dagar till ledigt och jag ska verkligen se till att njuta av dem men är också så taggad på att nästa år ska ta fart! Händer så mycket redan i början av det som jag verkligen ser fram emot. Men innan det kapitlet tar vid ska ju nyårsafton avklaras som i år firas i Örebro ute på en herrgård. Klädkoden är smoking så ska bli kul att få styra upp sig lite extra. Däremot har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Är iaf väldigt inne på vitt och svart i kombination, bredaxlat, någon form av brosch samt på materialmixen ull och siden. Ja men lite som moodboardet ovan.