PHUKET

SixSenseYaoNoi.
SixSenseYaoNoi

Jag sitter just nu och googlar som en besatt på saker att göra i Thailand och runt om Phuket. Det är nämligen dit jag och ett gäng favoriter ska den 21 januari! Jag har aldrig varit i Phuket eller i Thailand överlag så är så taggad på att åka till ett land och ställe där jag aldrig varit tidigare.

Vi har en del bokat redan såklart så som hotell bland annat och sen Yoga och Thaiboxning samt några andra utflykter/aktiviteter. Men det som vi ligger lite efter med är de där utflykterna man inte får missa (men som inte är för turistiga)! Man vill ju åt prälorna liksom. Tänker att jag självklart kommer dela med mig av en reseguide här som alltid men däremot får ni gärna kommentera om ni varit i och runt om Phuket (nu snackar jag 3h åt ena hållet och 3h åt andra hållet så det behöver inte ligga gångavstånd från Phuket) och vill dela med er av just pärlor som dessa. Det är fortfarande lite klurigt att kommentera här tyvärr. Men för att kommentera klickar du egentligen bara på detta inläggets runrik, och sen scrollar du längst ner så kommer kommentarsrutan upp där. Om ni har restaurnag och bra hål-i-väggen tips får ni mer än gärna kommentera de också!

In the end of january we’re going to Thailand and to the Phuket area. I have never been there so I’m very, very excited to explore a new country and area. Can’t wait to go! We have some things booked already of course like the hotels and other activities. But if you have great tips on what to do there, resturant advices or perfect one day excursions please do comment! Because I really don’t want to miss a thing hehe.