BEAUTY MUST HAVES

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Clarins.Body.Scrub.Shaquda.Erno

Det bästa jag vet är att skrubba och exfoliera kroppen när jag duschar. Jag försöker att göra det minst 3 gånger i veckan och känslan efteråt är som magi. Dessutom älskar jag att det är bra för blodcirkulationen vilket får igång kroppen. Sen ser jag en helt annan lyster i huden när jag gör det kontinuerligt och inte slarvar vilket jag älskar. Har även fått för mig att vissa celluliter minskat vilket är en morot om något. Tänkte att jag därför skulle dela med mig av mina tre favorit skrubbverktyg om ni behöver bra och säkra tips!

1/ Den bästa skrubben jag vet kommer från Clarins och heter “Exfoliating Body Scrub For Smooth Skin“. Den innehåller små bambukulor som man verkligen känner arbetar sig ner på djupet och ger den där riviga skrubben som jag gillar och alltid letar efter. Messkrubbar är det värsta jag vet nämligen. För att maximera den brukar jag även alltid använda skrubbhandskar vilket adderar ytterligare riv i processen.

2/ Mina nyfunna vänner efter skrubben är den här exfolierande oljan och tvålen från Erno Laszlo. De här två använder jag som sagt direkt efter skrubben där oljan i flaskan gör sitt först. Den hjälper till att mjuka upp och förhindra torr hud medans tvålen, som man använder efteråt, används mer som en skonsammare skrubb.

3/ Jag gillar ju generellt olika saker från Japan hehe och den här skrubborsten är inget undantag. Den kommer från det hyllade märket Shaquad och har den perfekta storleken för att hålla i handen vilket gör den enkel att arbeta med. Jag använder den främst till ansiktet och där jag använder den mest. Men den är även perfekt att använda till kroppen där jag framförallt skrubbar underarmarna med den. Rekommenderas varmt!

The best thing I know when I take a shower is to scrub and exfoliate my body. I try to do it at least 3 times a week and the feeling afterwards is like magic. In addition, I love that it’s good for the blood circulation, which causes the body to createt a better start. Then I see a new type of luster in the skin when I do it continuously. I have also found that some of my cellulites has decreased, which is huge plus. And because of that I thought I would share my top three favorite scrub tools if you are looking for safe advices in the jungel out there!

1/ The best scrub I know is from Clarins and is called “ Exfoliating Body Scrub For Smooth Skin “. It contains small bamboo crumbs that gives that scratchy scrub that I’m always looking for. And to maximize this scrub, I also use scrub gloves which adds some further tear in the process.

2/ My newly found scrub friends after the body scrub are this exfoliating oil and soap from Erno Laszlo . I use these two directly after the scrub and always starts with the oil. It helps to soften dry skin while the soap, which is used afterwards, is used more like a lighter scrub.

3/ I generally like different things from Japan hehe and this scrub brush is no exception. It comes from the japanese brand Shaquad and has the perfect size to hold keep in your hand, making it easy to work with. I use it mainly for my face, but it’s also perfect to use for the body where I mainly rub the forearms with it. I highly recommended it!