BEST OF 2017

Slip-on-Caroline.Sandstrom.Mallorca

Äntligen 2018! Hur har ert år varit? Vet inte om ni håller med men tycker det är en sådan härlig och befriande känsla med nytt år, nya möjligheter, nya erfarenheter samt minnen. Men innan jag kliver in helt i det nya året måste jag bara summera 2017 snabbt.

Vilket år 2017 var för mig. Det började inte så bra med två månaders sjukskrivning för utmattningsdepression men blev desto bättre efter marsmånade när jag bestämde mig för att äntligen säga upp mig från jobbet som åt upp mig innefrån och som tömmde mig på all glädje för att istället satsa på mig själv och på vad jag verkligen ville göra. Det beslutet är det absolut bästa beslutet jag gjorde 2017 och jag önskar nu med facit i hand att jag hade vågat göra det ännu tidigare. Och för alla er som funderar på att ta samma beslut kan jag bara rekommendera att göra det!

Alla resor som jag är så tacksam för att jag har fått göra med min familj, min kille, mina vänner och i jobbet. Om du vill kan du spana in alla resor HÄR.

DSCF9171-1200x857
Caroline-Sandstrom-St-Tropez-Cannes
mallorca-guide-caroline-sandstrom3

Bråke, vår älskade hund och bäbis som förgyllt 2017 på alla sätt och vis. Han är det bästa beslutet vi gjorde 2016, ja eller helt ärligt bästa beslutet någonsin, och jag är verkligen så lycklig över att han finns i våra liv!

DSCF6641

Vår nya lägenhet och vårt hem! Jag är väldigt hemmakär så för mig är hemmet väldigt viktigt och den här lägenheten är den första på nästan 7 år i Stockholm som jag verkligen känner är hemma på riktigt. Metro Mode var hemma hos mig några veckor innan jul och fotade. Väntar på alla bilder men så fort jag fått dem tänkte jag lägga upp dem här om ni vill se?

Det händer ju såklart mycket mellan allt kul under ett helt år och självklart har inte mitt år varit perfekt. Men jag tycker också att det är viktigt att fokusera mest på det som varit bra, och mindre på det som varit dåligt. Jag tänkte därför under veckan också summera ihop viktiga highlights som har hänt runt om i världen, men tar lite tid att sätta ihop allt bara. Men en lista kommer och jag hoppas såklart det är något ni kommer gilla och uppskatta.