DIY – SEE THROUGH CURTAINS

hemma.hos.caroline.sandstrom-george.jensen.diy.gardiner.curtains
hemma.hos.caroline.sandstrom-george.jensen.diy.gardiner.curtains.2

Om ni minns gjorde jag ju det här inlägget om nya gardiner innan jul och här har ni resultatet av mitt gardin DIY-projekt. Tycker faktiskt det blev väldigt fint och älskar vad ljust rummet fortfarande är trots att det hänger en gardin för fönstret. Det bästa av allt är att den tack vare skenan, men även tack vare det skira tyget, är så enkel att dra för och bort när t.ex Bråke vill ligga i fönstret. Men med facit i hand skulle jag nog rekommendera er som blir sugna på att göra något liknande hemma att välja ett tyg som är snäppet tjockare. Det här var verkligen i tunnaste lagret vilket gjorde att det nästan tog mig 8 timmar att sy allt, något som annars kanske hade tagit max 3 timmar med ett mindre slinkigt tyg som inte drar åt alla håll och kanter. Tror eventuellt jag kommer sy en till gardin i ett lite tjockare tyg så det blir ett ännu snyggare fall på den.

Here is the result of the curtain project I was writing about before Christmas. What do you think? I totally love the result and that the room still feels very bright and light, even though a curtain is in front of it.