ON MY MIND

Inspiration.Caroline.Sandstrom
ph. from left to right. @matteau.swim / @styleheroin / @giorgiatordini / Lucio Fontana 1960 / Céline SS18 campaigne by Juergen Teller.

 
Orange, bränd rosa, etniska mönster, rostrött, skira material, svart som alltid och värme. Just nu är det bilder som dessa ovan som inspirera mig och jag älskar verkligen färgen orange ihop med rostrött, brunt eller bränt rosa. En färgkombination som jag förmodligen aldrig kommer tröttna på.
 
Jag håller mig även fast vid det svart vita i kombination och älskar stylingen på bilden längst upp till höger av modebloggerskan Styleheroin. Skorna från The Row är ju lite to die for för övrigt.
 
Något annat som även är lite to die for är den etniskt mönstrade filtjackan på bilden i mitten som stilikonen Giorgia Tordini bär. Är helt förälskad för som ni säkert vet sedan innan älskar jag ju etniskt mönstrade jackor och den här kammar hem priset i finaste jag sett hittills!

Things on my mind and things that inspires me at the moment!