MOODBOARD – BLACK

Douglas&Bec.Toteme.Caroline.Sandstrom.Odem.Atelier.B&B.Italia.Perspective.Studios.Apparatus
Alla ni som följt mig länge vet ju att jag inte direkt hatar färgen svart. Min favoritfärg (ja och blått) dessutom. Jag har alltid älskat att addera in svarta inslag hemma (när jag var liten hade jag t.ex en svart fondvägg i mitt rum haha) men just nu är jag extra addicted av det och här är några äckligt fina saker jag mer än gärna skulle vilja pimpa vårt hem med.
 
DÖR för bordet från B&B Italia designat av Edward Barber & Jay Osgerby som du hittar inne på Nordiska Galleriet. Helt jäkla perfekt. Sen måste jag bara ha båda lamporna ovan hemma någon gång i livet där ena kommer från Apparatus och som du hittar inne hos Perspective Studio och där den andra, som jag ju tjatat om innan, kommer från Douglas & Bec. Älskar den svarta trävasen från mitt nyfunna favoritmärke Arno Declercq’s. Så fin med färglösa kvistar i. Ja men som dessa! Sen dör jag lite över den vackra keramikskulpturen skapad av Bo Arenander som du hittar inne hos Odem Atelier. Herregud, måste verkligen försöka bli miljonär asap.
 
Sen sist men inte minst. Är sååå glad över att vår fina fåtölj från Fogia nedan som vi shoppade från Svenssons i Lammhult innan jul snart anländer. Bara två veckor kvar, sen är den på plats!
Bollo_black_leather-1