3 DAGARSLOOKEN

Inlägget är i samarbete med Schwarzkopf

CS

För några veckor sedan passade jag på att klippa mig hos Corinne när hon var hemma i Sverige. Har verkligen saknat henne och hennes saxar i mitt hår eftersom jag annars klipper mig själv hemma, hehe. Jag gillar ju inte alls att gå till frisören nämligen eftersom det alltid blir som jag inte vill. Men Corinne hon vet vad jag gillar så hos henne blir det alltid bra. Samtidigt som hon klippte mig tipsade hon mig även om den här stylingprodukten från Schwarzkopf ovan som både är värmeskyddande och gör underverk för ett slitet hår. Helt perfekt för mig helt enkelt eftersom jag hela tiden fönar och plattar håret vilket ju sliter på det något så in i.

Undertiden passade vi även på att spela in en kort film där Corinne ger olika stylingtips till den perfekta 3 dagarsfrisyren. Jag lär mig alltid något nytt när jag träffar henne och tycker ni borde spana in filmen HÄR!

Sen, drömfrisyren jag är så sugen på nu är den ni ser på bilden uppe längst till vänster som snygga modellen Blanca Padilla har. Så jäkla snygg på henne!

Inlägget är i samarbete med Schwarzkopf