AND OFF WE GO

Inlägget skrivs i samarbete med Lumene, Turkish Airlines och Amazing Thailand

Thai

Som jag skrev i början av veckan drar vi ju till Thailand imorgon på en 8 dagars jobbresa och nu äntligen är det dags. Gänget som drar är jag, Petra, Joanna, Tilda, Jossan och Linn och jag är så otroligt peppad på den här resan och den kunde inte komma mer lägligt efter en vecka där jag nog iaf har snittat runt 16 timmar jobb per dag. Ska bli så skönt att byta miljö och jobba fast från andra sidan jorden och med något helt annat för en vecka. Har dessutom aldrig varit i Thailand så ska bli så jäkla kul att få åka till ett helt nytt land!

Thailand.Phuket.Lumene.Turkish.Airlines.Caroline.Sandstrom.Petra.Tungarden.Joanna.Fingal.Linn.Herbertsson.Tilda.Fingal.Josefine.Dahlberg.Amazing.Thailnad

Hela resan är ett samarbete som vi har tillsammans med Turkish Airlines, Amazing Thailand och Lumene. Dagarna vi är där består av ett tight schema med olika aktiviteter. Kommer inte avslöja något ännu utan ni får se allt eftersom, men det jag däremot tänkte avslöja är två nyupptäckta favoriter på badrumshyllan. Lumene är ju som sagt en av våra samarbetspartners och för några veckor sedan när vi var över på deras kontor fick vi välja och ta med oss olika produkter hem för att testa. Av det jag valde har jag hittills verkligen fastnat för dessa två. Jag som inte tål så mycket vågar oftast inte testa så mycket ny hudvård men efter att ha hört att de här två produkterna ska vara kanon på platser som har samma klimat som Thailand, samt att de är skonsamma mot känslig hy, kände jag att jag var tvungen. Nu har jag ju bara testat dem här hemma men hyn håller sig fin och fräsch och har inte påvisat någon reaktion negativit efter tre veckors användning (brukar oftast få en dålig reaktion efter någon vecka bara om inte produkten visar sig fungera för mig). Så dessa två får självklart åka med i väskan så jag kan fortsätta använda dem där. Ok, nu måste jag fortsätta packa och snart gå och lägga mig eftersom taxin kommer redan vid 3.45. Hoppas ni får en fin helg!

CS1

Inlägget skrivs i samarbete med Lumene, Turkish Airlines och Amazing Thailand