ON INSTAGRAM

Instagram.Caroline.Sandstrom
Här är några bilder som jag har sparat den senaste veckan på Instagram. Tycker alltid det är så intressant att det man spara ligger i linje med varandra på ett eller annat sätt. Ja men som ovan. Utan att ens veta om det så är det här just nu färger och former som tydligen inspirerar mig.
 
Älskar verkligen färgkombinationerna på bilden längst ner till vänster från en editorial i inredningsmagasinet RUM. Så snyggt med det blåa och gröna ihop med det roströda! Och framförallt i den miljön jobbet är stylat i.
 
Något annat som jag också älskar är tavlorna som konstnären Caroline Walls gör. Så fina och sobra fäger. Tycker verkligen ni ska spana in henne. Ett av hennes verk ser ni på bilden längst upp till höger. @carolinewallsart
 
Ett bord som jag mer än gärna hade haft hemma är skönheten som ni spottar där längst upp till vänster. Det kommer från Friends and Founders och man kan ju inte annat än att älska det! Balansen i det är magisk. @friendsandfounders
 
En annan konstnärsdröm som jag också tycker ni borde spana in är stjärnan Bobby Clark. Hon skapar verkligen så mycket fint och här ovan i mitten ser ni ett av hennes verk. @bobbyclark__
 
Sist men absolut inte minst slår jag ett stort slag för Mathieu Lehanneurs verk och Instagramkonto. Här finns det inspiration att hämta och ett konto ni sent kommer att ångra att ni börjat följa. @mathieulehanneur