SANTHIYA KOH YAO YAI

Caroline.Sandstrom.Phuket.Hotel.SathiyaCaroline.Sandstrom.Phuket.Hotel.Sathiya.3Caroline.Sandstrom.Phuket.Hotel.Sathiya.2
 
Kom nästan precis innanför dörren efter en lång resa på nästan 20 h. Är helt slut i kroppen och ögonen men har rätt mycket jobb så kommer inte kunna stänga ner datorn förens om några timmar. Har så jäkla kul inredningsuppdrag i pipen så gör mig verkligen inget, och framförallt inte efter en sån jäkla kanonresa som vi fått vara med om, men ni vet när man redan nu, innan ens veckan har börjat, vet hur trött man kommer vara efter den är slut.
 
Men mindre om det och mer om det här drömmiga stället som heter Santhiya, med den här fina utsikten på ön Koh Yao Yai. Fick även tillfälle att bära min nya favoritbaddräkt från Filippa K som är så otroligt skön på. Det värsta jag vet är när baddräkter skär in i rumpan så att man får en såkallad dubbelrumpa, men det gör alltså inte den här. Utan den sitter istället helt perfekt över den och känns super mjuk och skön mot kroppen.  Att ryggen är så snygg är ju inte helt fel det hellet!

Just arrived home back from Thailand. What a trip! Totally amazing. This was me one of the days at the hotel Santhiya on the island Koh Yao Yai. Such a beautiful place on earth and I got the chance to wear my new bathing suit from Filippa K.